Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar edinmek için Istek Metni kapsamında elektronik ileti görmek istiyorum.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Aynı zamanda kaçış yolu oylumluliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı çokliği 120 cm’ den sıkıntılı gayrimümkün.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile Yangın Çıkış Kapısı paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın kapısı binanın farklı bölmeleri arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu gestaltnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized bey necessary are stored on your browser kakım they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Report this wiki page